مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

انتقام گیری اشتباهی از خانم معلم!

  • کد خبر: ۱۰۹۸۸۰
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۷
انتقام گیری اشتباهی از خانم معلم!
پلیس فتای خراسان رضوی از معمای مزاحمت‌های سایبری در مشهد پرده برداشت.

محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ گریه امانش نمی‌داد، در میانه هق هق هایش از عمری زندگی با آبرو سخن می‌گفت. آبرویی که انگار یک شبه آب شده بود و او مضحکه خاص و عام شده بود. او از پوزخند و صحبت‌های درگوشی به همراه اشاره‌های شاگردانش در مدرسه سخت رنجیده بود، اما مشکلش به همین جا ختم نمی‌شد، زیرا در زندگی خانوادگی هم مشکلاتی برای این خانم معلم مشهدی پیش آمده بود و نمی‌دانست چه باید بکند و تنها جایی که می‌توانست حقش را از یک آدم از خدا بی خبر بگیرد،  پلیس فتای خراسان رضوی بود.
ماجرای بی آبرویی برای یک معلم مشهدی در فضای مجازی، تبدیل به مرجوعه قضایی شد که این زن جوان با مراجعه به پلیس فتای خراسان رضوی خواستار رسیدگی به شکایتش بود.

من به کسی بدی نکرده ام

زن جوان در اظهاراتش اعلام کرد که معلم یکی از مدارس مشهد است. از چندی قبل مشخص شده که فردی با برداشتن تصاویر او از صفحه شخصی اش، اقدام به ایجاد صفحات جعلی به نام او در فضای مجازی کرده است. این فرد به همین بسنده نکرده و انبوهی از تصاویر او را با عباراتی زشت و زننده در این صفحات منتشر کرده بود.

انتشار شماره تماسش در این صفحات تلگرامی و اینستاگرامی منجر به مزاحمت‌های گسترده‌ای برای او شده بود تا جایی که تنها راه پیش رویش شکایت از افرادی بود که آبروی او را به بازی گرفته بودند.
او در پاسخ به اینکه به چه کسی مشکوک است، بیان کرد: من تا به حال به کسی بدی نکرده ام که حالا بخواهند از من انتقام بگیرند.

در جست و جوی پاسخ یک معما

با ثبت شکایت این زن جوان و دستور ویژه سرهنگ جواد جهانشیری، رئیس پلیس فتای خراسان رضوی، رسیدگی به شکایت این زن خارج از نوبت در دستور کار قرار گرفت.
مأموران تحقیقاتی همه جانبه را در فضای سایبر به منظور کشف سرنخ‌های موجود و ردپا‌هایی که در فضای سایبر وجود داشت آغاز کردند.
بررسی‌های اولیه اظهارات شاکی را تأیید کرد و مشخص شد فردی با ایجاد حساب‌های جعلی به دنبال ریختن آبروی این فرد بوده است، اما اینکه معلم جوان با کسی مشکل نداشت، معمایی بی جواب پیش روی پلیس گشوده شد.

شاکی را نمی‌شناسم

مأموران با اقدامات فنی خود به سرنخ‌هایی رسیدند که نقش مردی جوان را در پرونده نشان می‌داد. با شناسایی متهم و هماهنگی با مقام قضایی، تحقیقات به منظور دستگیری متهم آغاز شد.
کارشناسان پلیس فتای خراسان رضوی با ردزنی محل زندگی متهم در مشهد این فرد را در اقدامی غافل گیرانه دستگیر کردند.
با انتقال متهم بیست و هفت ساله به پلیس فتای خراسان رضوی و تفهیم اتهام، او اعلام کرد که شاکی را نمی‌شناسد. این درحالی بود که همه سرنخ‌های کشف شده، نشان از اقدامات مجرمانه متهم داشت.
با بررسی‌های بعدی و نشان دادن صفحات جعلی به متهم، او اتهامش را پذیرفت، اما همچنان معتقد بود که اصلا شاکی را نمی‌شناسد.

انتقام اشتباه

بررسی‌های تخصصی در پرونده و اعترافات متهم نشان داد که او سال‌ها قبل از دختری خواستگاری کرده و به قصد ازدواج به یکدیگر نزدیک‌تر می‌شوند. اما در بزنگاهی دختر با سرقت از او متواری می‌شود و این ارتباط پایان می‌یابد.

او پس از سال‌ها در فضای مجازی ناگهان صفحه‌ای با اسم و فامیل عروس فراری را پیدا می‌کند و برای انتقا م گیری از او اقدام به انتشار اکاذیب و مطالب غیراخلاقی می‌کند.
به گفته رئیس پلیس فتای خراسان رضوی این اتفاق در حالی رخ داد که اسم و فامیل معلم جوان و عروس فراری یکی بود و این تشابه اسمی و گذشت سال‌ها موجب شده بود تا این فرد به اشتباه فکر کند این، همان دختری است که روزی احساسات او را به بازی گرفته بود.

سرهنگ جواد جهانشیری با اشاره به تشکیل پرونده و معرفی متهم به مقام قضایی به منظور رسیدگی به جرمش بیان کرد: برخی گمان می‌کنند که هر کاری در فضای مجازی بکنند، کسی آن‌ها را نمی‌بیند و این اقداماتشان مخفی می‌ماند، در صورتی که با جرائم فضای مجازی همچون فضای حقیقی برخورد می‌شود.
وی از شهروندان خواست تا مشکلاتشان را در فضایی به دور از هیاهو حل کنند و با اقدامات نسنجیده در فضای مجازی برای خود و آینده شان پرونده قضایی و سوء سابقه ایجاد نکنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->